0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Real Madrid Predstavlja Domaći Dres za Sezonu 2024-25

Danas je adidas službeno predstavio novi domaći dres Real Madrid CF-a za sezonu 2024-25. Ovaj pretežno bijeli dres s suptilnim detaljima predstavlja jedan od najčišćih dizajna koji su krasili stadion Santiago Bernabéu posljednjih godina.

Klasični Izgled u Novom Ruhu

Bijeli dres je oduvijek bio zaštitni znak kluba kroz njegovu bogatu povijest, voljen od strane navijača "Madridista" i nošen od strane nekih od najvećih igrača koji su ikada kročili na nogometni teren. Sada, dočekujući novu eru uzbudljivih talenata, dizajn za sezonu 2024-25 vraća se korijenima kluba, s minimalističkim izgledom koji govori o dugotrajnim naslijeđem i ljubavi koju svi povezani s klubom imaju prema bijeloj boji.

Detalji i Inovativna Tehnologija

Izrada dresa dodatno povezuje novi dizajn s DNK-om kluba, uključujući prilagođeni uzorak pepita s inicijalima 'RM' kroz cijeli dizajn. Adidas je koristio 3D inženjersku metodu za konstruiranje dresa u tri razine, suptilno utiskujući RM uzorak u slojeve, stvarajući teksturirani izgled i osjećaj koji dodaju dubinu i zanimljivost.

Završni Detalji

Dizajn je upotpunjen sezonskim V-izrezom i minimalnim crnim detaljima utkanim u adidas logo na dresu, šorcama, čarapama, sponzoru na dresu i poznatim tri pruge koje se protežu niz ramena dresa.

Sam Handy, viši potpredsjednik proizvoda i dizajna u adidasu, izjavio je: “Tijekom posljednjih 26 godina imali smo čast reinterpretirati klasični bijeli dres Real Madrida i stvarati ikonske izglede koji će zauvijek biti povezani s uspjehom kluba. Bez obzira na konačni dizajn za svaku sezonu, uvijek ostajemo vjerni osnovnom DNK Real Madrida. Zato smo za domaći dres ove sezone prošli kroz arhivu i ponovno ga predstavili novoj generaciji navijača i igrača, stvarajući jedan od najčišćih izgleda u posljednje vrijeme."

Igrači o Novom Dresu

Veznjak Real Madrida, Jude Bellingham, rekao je: “Kad sam stigao u klub, jedva sam čekao obući poznati bijeli dres. Kada ga obučete, osjećate povijest Real Madrida i uzbuđen sam što ću stvarati još nevjerojatnih trenutaka za navijače u ovom novom dresu sljedeće sezone."

Performanse i Udobnost

Novi dres je dizajniran za performanse i da pomogne svjetskim igračima da igraju s povjerenjem pod pritiskom. Lagani dresovi sadrže najnoviju adidas tehnologiju, koja je stvorena u bliskoj suradnji s igračima tijekom procesa razvoja.

Napredne Tehnologije

Verzija dresa koja se koristi na terenu izrađena je s HEAT.RDY tehnologijom, koristeći napredne materijale za maksimalizaciju protoka zraka kako bi igrači ostali hladni, dok verzija za navijače ima AEROREADY tehnologiju koja koristi materijale koji upijaju znoj kako bi tijelo ostalo suho.

Povezanost s Poviješću

Novi dres za sezonu 2024-25 odaje počast bogatoj povijesti i tradiciji Real Madrida. Uzorak pepita s inicijalima 'RM', integriran u tkaninu, simbolizira duboke veze kluba s njegovim korijenima. Ovi suptilni, ali značajni dizajnerski detalji daju dresu poseban karakter i simboliziraju jedinstvo i ponos kluba.

Važnost za Navijače

Uvođenje novog dresa još više povezuje klub s njegovim navijačima. Potpuno bijeli dizajn ne samo da odaje počast prošlosti, već također simbolizira budućnost i neprestanu podršku navijača. Navijači Real Madrida mogu s uzbuđenjem očekivati uzbudljivu sezonu, znajući da će njihov tim biti predstavljen s ovim novim i prepoznatljivim dresom. Dres je podsjetnik na slavnu prošlost kluba i obećanje jednako uspješne budućnosti.

Utjecaj Novih Tehnologija

Uvođenje modernih tehnologija u dizajn dresa pokazuje kako klub nastoji pružiti svojim igračima najbolje uvjete za postizanje vrhunskih performansi. Verzija dresa koja se koristi na terenu, s HEAT.RDY tehnologijom, osigurava maksimalnu udobnost čak i tijekom najintenzivnijih utakmica. AEROREADY tehnologija u verziji za navijače osigurava da svaki navijač može uživati u udobnosti i svježini, podržavajući svoj tim na stadionu ili kod kuće.

Zaključak

Novi domaći dres Real Madrida za sezonu 2024-25 nije samo sportska oprema. To je simbol povijesti, tradicije i nade kluba. Potpuno bijeli dizajn, suptilni detalji i moderne tehnologije odražavaju ponos i jedinstvo Real Madrida. Navijači mogu s radošću očekivati sezonu punu emocija, znajući da će njihov tim biti predstavljen s ovim novim i posebnim dresom. Dres ne samo da odaje počast prošlosti, već također obećava svijetlu budućnost, punu uspjeha i nezaboravnih trenutaka.

Verwante Tags

Dresovi Real Madryt Nogometni Dresovi Real Madryt Dres 2024-25 Real Madryt Domaći

Nieuws gerelateerde Producten

Nogometni Dresovi Real Madryt 2024-25 Domaći Dres Muški
Nogometni Dresovi Real Madryt 2024-25 HP Domaći Dres Muški
Dječji Nogometni Dresovi Real Madryt 2024-25 Domaći Dres (+ kratke hlače)
Nogometni Dresovi Real Madryt 2023-24 Final London HP Domaći Dres Muški
x