0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"El Alma del Club": Dresovi Real Madryt za sezonu 2023-24 Gostujući

Adidas je danas službeno predstavio novi Dresovi Real Madryt za sezonu 2023-24 Gostujući pod nazivom "El Alma del Club", a dizajn je nadahnut filozofijom kluba poznatom kao "Madridizam".

Svake godine mnogi navijači Real Madryt putuju na tisuće kilometara i prelaze planine i mora kako bi podržali "Galaktički brod". Dizajn novog dresa ima cilj odavati počast i odavati priznanje navijačima koji svoju podršku i vjernost ne gube, bilo da su na stadionu Bernabeu ili izvan njega.


Glavna boja dresa je mornarsko plava i ukrašena je zamagljenim uzorkom koji simbolizira "beskraj" kao počast strasti i podršci madridizmu koji nikada ne blijedi. Osim toga, rukavi su ukrašeni prepoznatljivim Adidasovim triju crtica koje prikazuju službene klupske boje - zlatnu, srebrnu i ljubičastu, savršeno dočaravajući slobodu i zabavu navijača dok prate korake Galaktičkog broda prelazeći planine i mora.


Sam Handy, potpredsjednik dizajna u Adidasu, rekao je: "Bilo da igraju kod kuće ili u gostima, bilo kada i bilo gdje, Real Madryt uvijek ima veliku skupinu navijača uz sebe. Stoga smo pri dizajniranju gostujućeg dresa za ovu sezonu uključili duh avanturizma koji prati igrače na njihovim gostovanjima, vjerujemo da će se igrači i navijači s njime povezati. Uzbudljiva nova sezona je pred nama i jedva čekamo vidjeti madridizamce iz cijelog svijeta kako nose novi dres."


Dresovi za igrače i navijače opremljeni su tehnologijom HEAT.RDY koja igračima pruža ugodan osjećaj na terenu i pomaže im da zablistaju na najvišoj razini nogometnih utakmica. Jeftini Nogometni Dresovi, Navijački dresovi koriste tehnologiju AEROREADY koja kroz prozračne i apsorbirajuće materijale pruža udobnost i suhoću tijekom navijanja na zelenom travnjaku.


Dresovi za igrače i navijače izrađeni su od recikliranih poliesterskih vlakana, što je dokaz Adidasa da je odlučan smanjiti zagađenje plastikom i otpadom.


Gostujući dres će prvi put biti predstavljen na ljetnoj turneji Real Madryt u SAD-u, kada će igrači poput Judea Bellinghama, Tonija Kroosa, Nacha, Davida Alabe i drugih igrati u utakmici protiv AC Milana 23. srpnja u Los Angelesu. U povodu predstavljanja novog gostujućeg dresa, Real Madrid će organizirati poseban događaj koji će podsjećati na južnoamerički karneval kako bi odalo počast latinoameričkoj zajednici u grad domaćinu. Prije utakmice 23. srpnja nastupit će više latinoameričkih umjetnika, poput kolumbijskog umjetnika Lupe Fuentes i meksičkog repera Alemana, koji će izvesti sjajne nastupe za klupske legende i pozvane goste.

Verwante Tags

Jeftini Nogometni Dresovi Dresovi Real Madryt Real Madryt 23/24

Nieuws gerelateerde Categorieeën

x