0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

"Mia san Mia", čvrsta vjera: Dresovi FC Bayern München 2023-24 Rezervni

Danas je Bayern München klub predstavio potpuno novi drugi gostujući dres za sezonu 2023-24, inspiriran cvjetnim uzorcima koji krase bavarske planine, ukrašen svijetlim i šarenim otiscima. Bez obzira gdje se igrači i fanovi "Mia san Mia" nalaze, cilj je da se osjećaju kao da su u poznatom bavarskom okruženju.


Na dresu se također nalazi poseban grb koji nosi duboko značenje, a isti grb je nekad bio prisutan na dokumentima korištenim pri osnivanju Bayerna. Taj grb je tu kako bi odavao počast osnivačima kluba. Na bijeloj pozadini dresa, novi grb je bordo crvene boje, vrlo sličan povijesnom grbu. Isto tako, Adidasova oznaka je izvedena u istoj boji, usklađujući se s ovim dizajnom.


Nadalje, karakterističan slogan Bayerna, "Mia san Mia" (Ja sam ja), također je prisutan na unutarnjoj strani bijelog okruglog ovratnika, ističući jaku ambiciju, čvrstu vjeru i odlučnost za pobjedu Južne zvijezde. Jeftini Nogometni Dresovi, Trenutak kad se taj slogan čuje, označava trenutak pobjede Bayerna - novi drugi gostujući dres sa ovim sloganom će inspirirati sve "Bayernovce" i potaknuti ih da se bore za čast Južne zvijezde, ponosno prenoseći crveno-bijeli duh.


Voditeljica visokokvalitetnih nogometnih proizvoda, Lisa Datz, izjavila je: "Željeli smo stvoriti dres koji duboko ukorijenjen u bogatoj povijesti kluba, istovremeno odaje počast trenutku osnivanja kluba i ističe snažan slogan kluba. Novi dizajn dresa je rezultat toga: usko je povezan s Bavarskom, inspiriran bojama i grbom dokumenta osnivanja kluba. "Bayernovci" mogu s ponosom nositi ovaj dres na terenu, a čak i kad ga nose na ulicama drugih dijelova svijeta, mogu osjetiti snažan osjećaj pripadnosti. U bliskoj budućnosti, uzbuđujuće nove stranice koje pripadaju Bayernu će biti otvorene, i jedva čekamo vidjeti igrače i navijače kako nose ovaj dres u novoj sezoni." Bayern München sezona 2023-24 drugi gostujući dres


Dres za igrače sadrži tehnologiju HEAT.RDY, dizajniranu da pruži udobnost igračima te im pomogne da izvedu vrhunske nastupe na visokom nivou nogometnih utakmica. Dres za navijače koristi AEROREADY tehnologiju koja, putem materijala koji upija vlagu, omogućava navijačima da ostanu suhi dok bodre svoju momčad na terenu.


U isto vrijeme, Adidas i Dresovi FC Bayern München klub su također predstavili niz kulturnih odjevnih predmeta koji slijede istu inspiraciju kao i drugi gostujući dres, kako bi omogućili navijačima da izraze svoju strast prema klubu i izvan nogometnog terena.


Ovaj novi dres će prvi put biti viđen na terenu tijekom utakmice između Bayerna i RB Leipziga na DFL-Supercupu 12. kolovoza.

Verwante Tags

Dresovi FC Bayern München Bayern 2023-24 Jeftini Nogometni Dresovi

Nieuws gerelateerde Producten

Nogometni Dresovi FC Bayern München 2023-24 Rezervni Dres Muški
Nogometni Dresovi FC Bayern München 2023-24 Domaći Dres Muški
Nogometni Dresovi FC Bayern München 2023-24 Gostujući Dres Muški
x