0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Minimalistička estetika: Domaći dres Real Madryt za sezonu 2023-24

Čisti bijeli dres danas predstavlja simbol madridizma, a čistoća bijele boje i dizajnerska estetika uvijek izazivaju osjećaj ponosa i pripadnosti u srcima navijača Real Madryt diljem svijeta. Dizajn domaćeg dresa temelji se na kombinaciji boja, jednostavan je i elegantan, s dodatkom crno-zlatnog V-ovratnika koji donosi slojevitost, dok su sa strane istaknute crne uspravne pruge.


Na novom dresu za ovu sezonu pojavljuje se i novi element koji do sada nije postojao, a to je ikonični klubski slogan "¡Hala Madrid!" (Naprijed Madrid!) na ovratniku - strastveni madridizam uvijek odjekuje na tribinama dok navijaju za "Galaktičke brodove".


"Real Madryt je poznat po svojoj elegantnoj slici. U novoj sezoni, predstavljamo dres koji je jednostavan, ali plemenit. Svaki element i dizajnerski detalj dresa su pažljivo osmišljeni kako bi ostavili snažan dojam na navijače i igrače", izjavio je Sam Handy, potpredsjednik dizajna nogometne odjeće u Adidasu. "Bijela boja koja se pojavljuje na dresovima od osnutka kluba ima magičnu snagu i lako stvara zajednički jezik među ljudima. Novi dizajn dresa iskrena je počast toj boji."


Verwante Tags

Dresovi Real Madryt Nogometni Dresovi Real Madryt 2023-24

x