0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Klasični dizajni - Juventus FC domaći dres 2023/24

Marka i klub Juventus FC objavili su novi domaći dres za sezonu 2023.-24. Zadržavajući tradicionalne elemente Juventusovog dresa, novi dres hrabro koristi novi tisak i Adidasovu vrhunsku tehnologiju kako bi obnovio klasični dizajn kako bi zadovoljio potrebe i preferencije nove generacije navijača momčadi.

Novi dres nastavlja tradicionalni crno-bijeli prugasti dizajn dresa "Stare dame", koji na prvi pogled može probuditi čast i osjećaj pripadnosti ugraviran u srcima igrača i navijača. Od 1903. godine crno-bijeli element zebraste pruge integriran je u krv kluba i postao je ekskluzivni vizualni pečat Juventusa u očima navijača.


  Dizajn dresa za novu sezonu zadržava ikonične i vizualno dojmljive crno-bijele prugaste elemente "Bianconera", dok mijenja prethodne trokutaste elemente i interpretira ih divljim potezima kista, nastojeći donijeti realističnu teksturu poput krzna. naprijed vraćanju pravih zebrastih pruga i poticanju osobnosti i umjetničke kreativnosti igrača na terenu.

Osim crnih i bijelih pruga koje prolaze kroz tijelo, novi dres također crpi inspiraciju iz legendarnih povijesnih dresova kluba, dodajući privlačne žute detalje ključnim dijelovima kao što su klupski bedž, logo sponzora i ukrasna ramena s tri pruge line , stvarajući kontrastni učinak s crno-bijelom shemom boja, koja savršeno integrira tradicionalni i moderni dizajn kluba.


  Igračka verzija dresa opremljena je tehnologijom HEAT.RDY, a na temelju toga su odgovarajući materijali i tkanine optimizirani kako bi pomogli igračima da izvedu performanse visokog sjaja na nogometnim utakmicama visoke razine uz ugodan osjećaj tijela. Verzija s ventilatorom opremljena je tehnologijom AEROREADY koja donosi suho iskustvo ljubiteljima koji galopiraju kroz tkaninu koja upija znoj.

I verzija za igrače i verzija za navijače izrađene su od 100% recikliranih tkanina od poliesterskih vlakana, pokazujući Adidasovu dosljednu predanost i odlučnost da smanji onečišćenje plastičnim otpadom.

Nogometaši Juventusa prvi će put obući novi domaći dres u utakmici protiv Cremonesea (US Cremonese) 15. svibnja po pekinškom vremenu.

Verwante Tags

Juventus FC Juventus FC 2023/24 Juventus Dres

Nieuws gerelateerde Producten

Dječji Nogometni Dresovi Juventus FC 2023-24 Domaći Dres (+ kratke hlače)
Nogometni Dresovi Juventus FC 2023-24 Domaći Dres Muški
Nogometni Dresovi São Paulo FC 2023-24 Domaći Dres Muški
Nogometni Dresovi CR Flamengo 2023-24 Gostujući Dres Muški
x