0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Luciano Spalletti osvaja nagradu za trenera sezone Serie A TIM 2022./2023.

Nagrada za trenera sezone Serie A TIM 2022/2023 dodijeljena je treneru Napolija Lucianu Spallettiju. Dodjela pehara održat će se u pripremnoj utakmici Dresovi SSC Napoli - Sampdoria na terenu stadiona "Diego Armando Maradona" u Napulju.


Nagradu je dodijelio žiri sastavljen od direktora sportskih novina koji su pojedine trenere ocjenjivali na temelju tehničko-sportskih kriterija i kvalitete igre iskazane od strane njihovih momčadi, te ponašanja/fair playa tijekom utakmica.


Za konačni obračun uzete su u obzir sve utakmice Serie A TIM 2022./2023 Nogometni Dresovi.


"Sezona Luciana Spallettija na čelu Napolija bila je jednostavno izvanredna - rekao je Luigi De Siervo, izvršni direktor Lega Serie A -. Osvajanje povijesnog trećeg Scudetta za Napuljce, 33 godine nakon drugog potpisanog od Maradone, rezultat je velikog predanost kluba i rad dobro pripremljenog tehničara s velikom karizmom, sposobnog integrirati novopridošle na najbolji mogući način i poboljšati igrače koji su već prisutni u momčadi. Azzurri su se zapravo uspjeli nametnuti od prve utakmica ne samo zbog rezultata, već i zbog spektakularne igre, koja predstavlja jedan od najcjenjenijih nogometa na međunarodnoj razini".

Verwante Tags

Nogometni Dresovi Dresovi SSC Napoli Serie A

Nieuws gerelateerde Producten

Nogometni Dresovi SSC Napoli 2022-23 Domaći Dres Muški
Dječji Nogometni Dresovi Manchester City 2023-24 Domaći Dres (+ kratke hlače)
x