0 proizvod(a) - €0,00
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Počast strastvenim navijačima - Dresovi BVB Borussia Dortmund 2023-24 Domaći

Vodeći svjetski sportski brend PUMA danas je službeno objavio novi domaći dres Borussije Dortmund za sezonu 2023-24. Dizajn novog domaćeg dresa proizašao je iz natječaja za navijački dizajn pokrenutog prošle godine; žiri predvođen kapetanom momčadi Marcom Reusom i legendom kluba Dedêom dobio je više od 100 nagrada iz cijelog svijeta. Od 15.000 prijava, 9 izvanrednih prijedloga odabrano je za javnost glasovanjem, a konačni prvak je odabran kako bi odao počast najstrastvenijim navijačima Dortmunda na svijetu.


  Noseći ponos kluba, novi domaći dres za sezonu Dresovi BVB Borussia Dortmund 2023-24 ima upečatljivu siluetu kluba i navijača najomiljeniji Signal Iduna Park (Signal Iduna Park) u crnoj silueti nasuprot glavne žute boje, a manšete i dekolte su isti. Dopunjen je crnim rubom. Kad ga navijači nose i stoje na stadionu, svi će biti integrirani s domom i domom, a bit će topao glas koji pripada samo Dortmundu.

"Ponosni smo što možemo ponuditi našim navijačima priliku da dizajniraju klupsku domaću opremu za sezonu 2023-24. i uključiti ih u proces", rekao je izvršni direktor Dortmunda Carsten Cramer. Primljen je velik broj izvrsnih prijava, a prikazana dizajnerska rješenja od strane navijača potpuno su nadmašili naša očekivanja. Također smo jako sretni što novi domaći dres može uključiti kultni Signal Iduna Park u dizajn i veselimo se sljedećoj Tijekom sezone možete vidjeti navijače koji nose ovaj dres kako bi formirali najspektakularniji 'žuti zid' na južnoj tribini."


  "Rad s Borussijom Dortmund kako bismo omogućili navijačima da sudjeluju u dizajnu domaće opreme bilo je vrijedno iskustvo. Navijači Dortmunda su izvanredni i drago nam je što možemo stvoriti ovu priliku za njih," rekao je Marko Dortmund, viši direktor, Linija proizvoda za timske sportove, PUMA. Miller (Marco Mueller) je rekao: "Odabrali smo 9 najuzbudljivijih prijedloga između više od 15.000 prijava i predali konačnu odluku glavnim navijačima ovog velikog kluba. Jako smo uzbuđeni zbog finala. proizvod. Uzbuđeni smo i nadamo se da navijači osjećaju poštovanje i strast koju imamo prema klubu."


  Novi domaći dres Borussije Dortmund za sezonu 2023-24 sastojat će se od dvije verzije. Igračka verzija dresa bit će opremljena ULTRAWEAVE, najlakšom tkaninom za dres u povijesti marke PUMA, i dryCELL tehnologijom za upijanje znoja, kroz laganu rastezljivu tkaninu u četiri smjera (to jest, dodavanjem elastične pređe od spandexa na pređa, tako da je tkanina elastična i u smjeru osnove i u smjeru potke) Tkanina postiže značajno smanjenje težine, pomažući igračima i timovima da budu brži, dinamičniji i postignu bolje sportske performanse na terenu. Navijačka verzija dresa koristit će 100% recikliranu poliestersku tkaninu s klasičnom dryCELL tehnologijom znojenja.


27. svibnja, protiv Mainza (1. FSV Mainz 05) u završnici sezone Bundeslige, prvotimci Dortmunda će po prvi put nositi novi domaći dres za sezonu 2023-24, čime će započeti završni sprint do prvaka Bundeslige.

Verwante Tags

Dresovi BVB Dresovi Borussia Dortmund Nogometni Dresovi

Nieuws gerelateerde Producten

Nogometni Dresovi BVB Borussia Dortmund 2023-24 Domaći Dres Muški
x